Friday, February 26, 2010

karoke with maisara khairy and izrinda sazlini :D






pukul 1 pm aku smpai tepat kat jj , alung anta smpai depan and die balik :D
so i meet "my prada and guess " too kat depan karoke green box :D actualy kiteorng na amik bilik tapi da full ! huh terpakse amik yang kat boz :D
firstly we all amik setengah jam na try dulu cm ne :D besh la nynyi2
voice izrinda and sara sangat sedap :D sara first song nynayi lagu siti :D
eiyz nynyi lagu celion dion :D haha besth !
besth da hbs mase , keteorng gy mkn :D kat hot and rool :D omg sedap gile + kenyang

tht time ade exhbiion kat sane , so keteoorng singah :D ade mcm2 , keteorng try semua yng ade :D haha last2 beli kopok lekor nan air cincau rm2 haha :D da kenyng sbrnye :D
da hbs buhsn , keteorng gy balik karoke amik for 1 hour :D nyni la gile2 hehe
smpai sakit tekak , da hbs 1 hour , we all round2 and minum cholote shake :D eiys and sara minum honey shake :D sedap plak special nye die ade bubble tee :D damn sedap :D
pukul 6 keteorng went back home :D besht , memories yang sgt besht :) thnx kuar nan i :@ love korang , if atyno ade lagy besht , rindu atyno damn much , video

No comments:

Post a Comment